Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.05.29. 09:56 örömlány

Találkozás

 

 Egyetlen életünkbe vont találkozás sem véletlen. Mindegyik üzenetet hordoz számunkra, amit felismerhetünk. Felismerhetnénk, ha egy-egy találkozás során saját félelmeink, a másiknak való megfelelés görcsös akarása helyett, vagy épp magunkat védőnek hitt álarcunk felvétele helyett képesek lennénk a másikat látni. A másikat, azt, aki ő valójában, és látná-láthatná a másik is azt, aki valójában vagyok: így illúzió helyett a valóság megélésének csodája lenne a miénk, a találkozás idejére. 

 

 

1 komment

Címkék: üzenet találkozás


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr372039781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2010.05.31. 06:17:56

Spinoza óta tudjuk, hogy nincsenek véletlenek.
Az, hogy egy találkozás éppen sorsdöntő, csak mindig utólag ismerhető fel.
Ha annak hisszük, képzeljük, akkor vezetjük félre magunkat és mintegy önbeteljesítő jóslatként valóban sorsdöntő lesz, csak éppen nem az általunk elvártak szerint, hanem ellenkezőleg - és utólag megállapítható, hogy ezt a találkozást jobb lett volna elkerülni.
Kevés ember képes mindig önmagát adni, még az se mindig, aki tudatosan teszi.Ugyanakkor kevés ember képes teljesen másnak hazudni, álcázni, kiadni magát, mint aki valójában./Az igazi személyiség még a blog-okon, kommenteken is sokszor átüt, átjön, átszűrődik, hát még az élő kapcsolatokban!/.
A valóság megismerésének a csodájára mindenki képes, hacsak nem önmaga ennek a legnagyobb akadálya, hamis, torz elvárásaival vagy éppen hamis, félrevezető megjelenésével, magatartásával.
süti beállítások módosítása