Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.06.09. 18:02 örömlány

Blogolvasó levele

Szia,
Gondoltam, írok pár sort, mégiscsak jobb így, mint a téren ordítva közölni a mondandómat, amire a blog való... :) És igen, ez neked szól személyesen, nem a blognak...
 
Fura gondolataim vannak... No semmi beteges, csak fura...
 
Mert igen, jártam már pár lánynál, mikor miért, és a Te írási stílusod sugallta kép valóban nem illik abba a milliőbe... Egyébként ne hallgass senkire, nagyon sok vendég (akik a lányokért, magukért járnak a lányokhoz, nem a vaginabérletesekre gondolok) vevő a "barátnőfílingre"... :)
 
Olyan... nagyon nagy baj ért és ez az egy kiút, amit látsz tipusú, meggondolatlan lépésnek tűnik a dolog a kevéske információ alapján.
 
Le kell írnom, aggódom érted ismeretlenül is. Ha sikerrel jársz, sem lehetsz igazán büszke, mert mit kapnál vissza az emberektől? "Na ja, kurvaként..." (Megjegyzem, ezért a hozzáállásért külön a büdöskurvaannyukat... :)
Viszont, ha nem jön ki a lépés, még mélyebbre taszíthat azon a lejtőn, amelyen fölfelé kapaszkodsz éppen. Jöhet a "hát már megdugni se akar senki" tipusú gondolatkör és egyéb depresszív cimborái. És akkor (ha jól vettem ki a szavaidból) hogy fogsz azoknak segíteni, akikért most mindezt a nagyon nagy áldozatot hozod? Ráadásul ezzel a dologgal bőven életre szóló sebeket is szerezhetsz...
 
Nem riasztani szeretnék, csak segíteni... Már amennyit tudok, bár ez nem feltétlenül sok... És ha hagyod, természetesen... :)

...

2 komment

Címkék: olvasó levél


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr202067176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsdafarku 2010.06.10. 06:20:43

Na látod, nemcsak én óvtalak, féltettelek.
De nem is csoda, egy vélemény:
/és így találtam ide/
fogalmazásmódjából ítélve értelmes, igényes embernek tünik.
süti beállítások módosítása