Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.05.18. 17:50 örömlány

Elgondolkodtató hozzászólások

a Dysthymia blog egyik bejegyzése megemlíti az örömlány blogot. (link: http://dysthymia.blog.hu/2010/04/21/antidepresszans_szex_1#c9873728Ó)

A bejegyzéshez fűzött hozzászólások egy része erőteljesen (könnyekig) elgondolkodtatott, vén betyár különösen:

" Ez a blog egy ügyes, nívós szellemi kisérlet, gondolati játék, messze áll a valóságtól. ... Átlátszó, erőltetett.Az örömlány aki örömöt kiván adni a hozzáfordulóknak, fel akarja emelni őket, meg szeretné érteni a pácienseit, érzelmet szeretne vinni a dologba...Életidegen.Rózsa Sándor meg Robin Hood odaadta a szegényeknek...Lehet egy örömlány művelt, lehet jó kifejezőkészsége, írói erényei, csak jótékony nem lehet, adakozó nem lehet, érzelgős nem lehet.
A tévedés jogát fenntartva, lehetőségét kizárva."

Akkor most mit csináljak? Főleg azután, hogy ezt is elolvastam, szintén vén betyártól:

"'@örömlány oromlany.blog.hu: Köszöntelek!Végigolvastam a posztjaidat.Érdekesek, szellemesek, olvasmányosak, gratulálok.
De a hivatásos prosti-pályán nem sok jövőt jósolok Neked.Semmit.Kényszerhelyzetben sem.Csak aki gátlástalanul tud, gondolkodás és érzelmek nélkül tud úgy élni, mint egy prosti, csak az marad meg a pályán.Mit mondjak, majd meglátod?Én szóltam!:P"

 

Értem, tehát nem lehet az ideáim után menni, azok megvalósíthatatlanok...,  ezen a piacon meg főleg. Biztos? Igaza van vén betyárnak?

De akkor mit csináljak? Mivel kényszerpályán vagyok, tudósítok arról, hogy mit élek meg az út során, és hogyan alakulok a világ keménységéhez. Hajlik, vagy törik? Reméljük a legjobbakat.

 

Csodák vannak?

13 komment · 1 trackback

Címkék: vélemény csoda hozzászólás tény


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr102013375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Antidepresszáns szex 2010.06.04. 19:03:37

Egy érdekes blogot találtam, egy lány írja, aki örömlánnyá szeretne válni. A fogalmazásmódjából ítélve értelmes, igényes embernek tünik.És ö is pont arról ír, amit én is megtapasztaltam a másik oldalról - a szex (vagy az esetemben csupán az erotikus ma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúnyog 2010.05.18. 20:17:25

Kedves Örömlány!
Vajon miért nincs itt egy e-mail cím, amin írni lehetne Neked? Privátban.
Keresnél, de mégse.
:)

Almás_Peti 2010.05.18. 20:18:55

Szia, kicsilány... Emlékszel a kérdésekre? :)

No nem b...ogatásképpen...

A Vén Betyárnak igaza van, de nem olyan régen azt is mondták, hogy a levegőnél nehezebb tárgyak márpedig nem repülnek... Életidegen ugye... ;)

Ugyhogy nem szabad letörni. Döntöttél, haladj, az élet majd megmondja, hogy jó döntést hoztál-e...

Mások véleményére nem hallgatni kell, hanem összevetni a tiéddel. A végeredmény adja a jó irányt.

Továbbra is jókivánságok...

Peti

pittscards 2010.05.18. 21:56:21

Nekem nem egészen világos, hogy mi az a szolgáltatás, amit nyújtani akarsz, de én, mint szolgáltatást igénybevevő biztosan nem akarnék mély érzelmeket - mert akkor az aktus utáni távozás egyben szakítás is lenne.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.19. 10:39:36

@Almás_Peti: Természetesen emlékszem, írom is azt a bejegyzést, csak lassan haladok vele, nehéz kissé, de a szembenézésemhez kell, ez tény.

Groix · http://index.hu 2010.05.19. 19:26:15

@örömlány oromlany.blog.hu: Nem láthatja, mert ha odakattint, akkor a saját e-mail címét látja (te azért látod a magadét, mert te vagy te), de valóban tud e-mail küldeni az Üzenetküldés funkció révén.

Ideák és kényszer...
Ha hobbiból, kulturális, szociológiai, spirituális vagy önismereti kísérletként szeretnéd csinálni, és nem számít, hogy mikor és hány vendéged akad, akkor meg lehet valósítani az ideáidat.
Ha a kényszerhelyzet miatt gyorsan (viszonylag) sok pénzt kell keresned, akkor elsö körben korlátozottak a lehetöségeid: El kell menned azzal, aki igényt tart rád (a leggázosabb: bunkó, koszos meg részeg pasikat kidobhatod, de egyébként túl sokat nem illik válogatni) - és közben igyekezd kihozni a helyzetböl a legjobbat. Ha már beindult az üzlet, meg valamennyire egyenesbe jöttél, akkor már esetleg meg lehet célozni valami szükebb piaci szeletet, vagy fix vendégkörrel folytatni az üzletet.

Csodák vannak - de ne várj rájuk, mert akkor nem jönnek.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.19. 20:32:21

@Groix: Te olyan bölcs vagy.:) Nem is hinné az ember lánya, hogy (még csak) 41 éves vagy!
Komolyan. Olyan ésszerűen átlátod a helyzetet, olyan férfiasan:).

Almás_Peti 2010.05.19. 22:13:14

Hajrá-hajrá, kicsilány... A szembenézés nagyon fontos... Ha magaddal rendben leszel, akkor a világgal való viszonyaid rendbetétele már csak ujjgyakorlat... Nem véletlenül nehéz az... :)

Sajnos (hálistennek? - ezt azóta sem tudom eldönteni) a tapasztalat beszél...

Groix · http://index.hu 2010.05.20. 15:24:45

@örömlány oromlany.blog.hu: Köszönöm. Lehet, hogy össze kellene fognunk: Én adnám a kezdötökét, bérelnék neked lakást, szervezném a hirdetéseket és megmondanám, hogy mikor mit csinálj - te meg dolgoznál és csengetnéd nekem a megbeszélt jutalékot.
Így mindenki jól járna - neked beindulna az üzleted, én meg végre tényleg valami EGÉSZEN mással foglalkoznék, mint eddig. :-)
Csak az a baj, hogy úgy tudom, Magyarországon nem teljesen legális tevékenység lányokat futtani, én meg szinte görcsösen törvénytisztelö vagyok...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.20. 16:28:38

Látom a humorérzéked is a helyén van, nem csupán a bölcsességed.
Jól tudod.
Hasonló váltást élnél át, mint én. Szinte látom magam előtt a cégért.:D

vén betyár 2010.05.20. 17:23:09

@Almás_Peti: Rossz hasonlat.Tévedés, soha nem mondták, hogy a levegőnél nehezebb tárgyak nem repülhetnek.Sőt, már a középkorban, majd az újkorban is próbálkoztak a madarak utánzásával, később siklórepüléssel /a levegőnél nehezebb tárgy + ember felállásban/.Nem sikerült - de mégsem mondták, hogy lehetetlen.ÉLETIDEGEN és hamis példa.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2010.06.04. 18:28:07

"Csak aki gátlástalanul tud, gondolkodás és érzelmek nélkül tud úgy élni, mint egy prosti, csak az marad meg a pályán"

Vénbetyárnak nincs igaza. Én sem így állok hozzá, és mégis megy. Hat éve.

rozsdafarku 2010.06.05. 05:06:59

Groix-nál is volt néhány elgondolkoztató hozzászólás.Kb. erről is próbáltam szólni.Aki örömködésre adja a fejét, az ne csodálkozzon, ha néha egy-egy katona, rendőr vagy betyár is rányitja az ajtót.Nemcsak papok és más szentéletűek járnak örömködni!

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.05. 10:12:18

@rozsdafarku: :D Remélem, most a rendőr, a katona, a betyár (és a többiek is) nem a lányokra nyitogatják az ajtót, hanem a gátakon áll helyt!
süti beállítások módosítása