Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.05.17. 11:57 örömlány

Szagok, illatok, szerelmi kémia és gasztronómia

 

 

Zöld Zoli írta egyik hozzászólásában, hogy a szeretkezés sötétben sok energiát megspórol. :)

Hűvös időben meg jól felmelegít, ez is előny.:)  Az elmúlt napok időjárása nem a szerelem hónapját idézte, hanem a hűvös, esős, szeles őszi napokat, legalábbis ott, ahol ennyivel megúszták-megússzák,  országszerte többfelé sajnos ennél nehezebb időket élnek ....

Esős időben el tudom képzelni a szeretkezést váratlanul úgy, hogy ázottan, csapzottan, az ajtón alig belépve, már dobáljuk egymásról a ruhát, és a szárítkozást megelőzi egy heves "esőszagú" szeretkezés.

Örömlányként persze a tervezett szeretkezések "működhetnek". Egy jó zuhanyozás után a kellemes hőmérsékletű szobát lehet "továbbfűteni." Itt esőszag helyett a tusfürdő illata lesz a meghatározó, elnyomja, vagy legalábbis erősen torzítja a test saját illatát, szagát. Számomra nagyon fontosak a szagok. Kíváncsi vagyok, kinél mennyire tudatos a szagokra figyelés?

"Az orra után megy", "jó a szimata", "már a szagáról megismeri", "ez nekem bűzlik", "nem bírom a szagát", ... számos szólás, közmondás szól a szagokról, szaglásról. Szívesebben használom  a szag szót illat helyett, a szaglás szó miatt, és azért is mert így nem asszociálunk a művi illatokra (parfünök, deok stb).

Szerintem (vagy számomra) a szexualitásban és a szerelemben a fő információhordozó a szag. A partner testének szaga elárulja számomra, hogy mennyire illünk össze szexuálisan és genetikailag - tudom, ez utóbbi egy örömlány esetében nem meghatározó, hiszen nem utódnemzés a cél. Aki testszaga vonzó számomra, azzal könnyen egymásra tudunk hangolódni, hiszen a szervezet vegykonyhája is ezen munkálkodik.

A frissen mosott test (és nemi szervek) természetes szagát , a mosakodást követően órákkal később érezhetjük ismét, mert kell pár óra, amíg a szervezet újratermeli azokat a nedveket, amelyek a szagok forrását jelentik.  (Én megtévesztőnek is tartom a mesterséges illatanyagok túlzott használatát, a "feromonparfümöket" is, hiszen félreviszi az orrunkat, esetleg vonzónak érezhetünk olyasvalakit, akivel nem is illünk igazán össze. Az idő múlásával aztán ez kiderül egy kapcsolatban, ha tudatossá esetleg nem is válik.) Lehet, hogy a természetes szagok elnyomása is szerepet játszik abban, hogy egyre erősebb ingerekre van szükségünk a szexualitás terén is?

(Nem tudom érdemes-e megszagolnom a vendéget még zuhanyozás előtt? :D)

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem illat szag feromon


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr172009665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása