Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.08.29. 08:29 örömlány

Nőtípusok

Tipizálunk. Szeretünk tipizálni, mindig, mindent és mindenkit. Férfiakat és nőket is. A szexualitáshoz fűződő viszonyulásuk szerint is. Az egyes szexuális nőtípusoknak sajátos a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon  hová sorolnád magad? És a nőismerőseidet?

 

Barbara Keesling Jó Kislányok, Rossz Kislányok című könyve nem másra vállalkozik, mint megmutatni minden nõnek, hogy szex és SZEX között micsoda különbség van. A könyvben nem a szexuális fogások technikai részleteire helyezi a hangsúlyt, hanem sokkal inkább azokra a lelki változásokra, amelyek minden nõ elõtt megnyithatják az utat az igazi élvezetek felé.

Barbara Keesling szexuálterápiás-asszisztensként kezdte pályafutását, majd szexuálteraputa lett. Behatóan ismeri mind a férfi, mind a nõi szexualitás titkait, terapeutaként foglalkozik párokkal, és külön nõi csoportokat is vezet.
A könyv sokéves terápiás tapasztalatainak gyümölcse.

A szerzõ alapvetõen két csoportra osztja a nõket: Jó Kislányokra és Rossz Kislányokra. Igen, sokkal kevesebben vannak a Rossz Kislányok. Rossz Kislányok azok, akiket minden illedelmes, jól nevelt Jó Kislány igazából irigyel, mert kihívóak, merészek, lazán flörtölnek, és a legkisebb nehézség nélkül az ujjuk köré csavarják a férfiakat.
De miért vannak olyan kevesen a Rossz Kislányok, és miért vannak olyan sokan a Jó Kislányok? Miért nincs ez fordítva?
Mert a Rossz Kislányok állandóan "rosszalkodnak", csak a szex jár az eszükben, mindig készek rá, és szeretik csinálni, és élvezik a dolgot, és nem elégszenek meg havi két orgazmussal.
És a legtöbbünket pont arra neveltek, hogy ez a legborzasztóbb dolog, ami történhet velünk! Megvetnek, ha igazán szabadjára engedjük a fantáziánkat, ha csábításra használjuk, amink van, ha tisztában vagyunk testünkkel, ha tudjuk, hogy mi kell nekünk az ágyban, és azt el is mondjuk a partnerünknek. Ha élvezzük a szexet, akkor már nem lehetünk Jó Kislányok, hanem Rossznak neveznek bennünket, de legyen pont ez a célunk, javasolja Barbara Keesling.

De mi kell ahhoz, hogy Rossz Kislányok legyünk?

Át kell formálnunk egész valónkat és életünket: gondolkodásunkat, öltözködésünket, megjelenésünket, mozgásunkat, beszéd- és viselkedésmódunkat - szexis dolgokra kell gondolnunk, szakítani kell azokkal a tabukkal, amelyeket otthonról hoztunk, ki kell dobni a "ciki" bugyikat, és szexi fehérnemüket kell viselnünk, meg kell ismerni és szeretni kell a testünket - ebben segíteni fog például az a gyakorlat, amikor portrét rajzolunk a vaginánkról -, és tökéletesen ismerni kell a nonverbális kommunikáció eszközeit is.

A kötet elsõ olvasásra szabadosnak tûnhet, de hamar ráérzünk a dolog ízére. Keesling folyamatosan lelkesíti olvasóját, egy sor gyakorlattal segít megérteni, elsajátítani a legapróbb trükköket is.

Szeretni fogjuk a szexet - ha még eddig nem szerettük volna -, magabiztosak, kihívóak, merészek leszünk, és tökéletesen alkalmasak leszünk az orgazmusra. Nem partnerünk ügyességén vagy ügyetlenségén múlik, hogy "sikerül-e elmenni", hanem saját magunkon múlik. Ismerni és szeretni fogjuk a testünket és partnerünkét is, na és persze errõl gátlások nélkül tudunk beszélni. Nem jövünk zavarba a szexuális játékszerek említésére és láttára sem. Na és fõként nem dõlünk be semmiféle szabályszerûségnek: a szexben nem ismerünk határokat és elõírásokat. Egyszóval olyanok leszünk, amilyennek néhanapján minden nõ képzeli önmagát...

A nőket négy alaptípusba sorolta Keesling:

  1. A "rossz kislányok "- tökéletesen felszabadultak, kiegyensúlyozottak, és teljes mértékben képesek elfogadni szexuális személyiségük különböző aspektusait. Tudják, hogy mit szeretnek, hogyan szeretik azt, és hogy kivel szeretik. Képesek uralni önmagukat, tisztában vannak szexualitásuk határaival, és teljesen vadak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. A "rossz kislányoknak" a szexualitásuk a legnagyobb erényük. Valójában olyan természetesen, szégyen nélkül viselik a szexualitásukat, mint leomló, gyönyörű hajkoronájukat. Ők állandóan a szexre gondolnak, és ez a legpozitívabb módokon mutatkozik meg. Szexualitásuk izgató azoknak aki így átják őket, mert gyönyört ébreszt azok számára, akik észreveszik. Ezek a férfiak eszüket vesztik azért, hogy kapcsolatba kerülhessenek vele.
  1. A "könyvtároslány" homlokegyenest a rossz kislány ellentéte, egy olyan nő, aki minden elfoglaltságát azzal tölti, hogy ne gondoljon a szexre. Ez a típus olyan zárt, akár egy elavult lexikon, amely a könytár raktárába van beszorítva. Ez a szexuális típus több, mint zárkózott, olyan személyiség, amely teljesen híján van a szexuális izgalomnak. Még ha éppen szerelmeskedik is, ami nem túl gyakran esik meg vele, akkor sem érzi magát túl szexisnek.
  1. "A sötétség Amazonja" a világ legszexisebb nője késő éjszaka, egyedül, a legmélyebb fantáziáiban. Látszatra élénk, derűs, energikus, kissé túlpörgött, csinosan öltözködik, de óvatosan. Nem mutat túl sokat, mégis nagyon szeretne néhány szexis, intim fotót magáról, amit természetesen tökéletesen elrejt mások elől. Sokat fantáziál a szerelmeskedésről a nyitott kandalló előtti  medvebőrön, de ha valóban lehetősége adódik rá, akkor tartózkodóan visszautasítja az ajánlatot. Ez a típus képtelen felvenni a szűk kombinét, kimondani "azokat" a szavakat, és képtelen megtenni "azt". A "sötétség Amazonja" nem engedi meg magának, hogy teljes mértékben megélje belső szexuális életét. Rengeteget gondol a szexre, de az ilyen gondolatok nagy része kellemetlen érzést kelt benne, ezért elhessegeti őket.
  1. "A karácsonyfa kisasszony" a negyedik típus. Ezek a nők annyira felcicomázzák magukat, hogy úgy néznek ki, akár egy karácsonyfa. Azok a nők tartoznak ebbe a csoportba, akik rövid szoknyát viselnek, push-up melltartót, és combközépig érő csizmát vesznek fel hozzá. A karácsonyfa kisasszony feltűnően viseli a szexualitását, úgy néz ki, mint akinek hatalmas szexuális önbizalma van. De a látszat csal, mert ez a nőtípus belül semmilyen szexuális vágyat nem érez. Sosincs orgazmusa, és a szex nem nagy szám számára, csupán egy feladat.

Barbara Keesling szerint tehát ez négy különböző szexuális típus, és a szex gondolati megközelítésének négy különböző módja.

Forrás: Barbara Keesling: Jó Kislányok, Rossz Kislányok c. könyv alapján

 

112 komment

Címkék: szex szexualitás nőtípusok


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr552203662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziza133 2010.08.29. 11:54:02

@örömlány: kb mint a cikk, csak ravilagitok hogy a felszint alatt pont forditva mennek a dolgok a nokkel. Mondom ezt 13 ev csajozas utan. Mostanra pont hogy a szende jokislanyokat keresem...sokkal vonzobbak, sokkal nagyobb kihivas egy olyan not elcsabitani!

Szarazinda 2010.08.29. 11:58:05

Hú, de eredeti. Most aztán felnyíltak szemeim és elöntött a MEGÉRTÉS.

Áááááááááááááááááááááá

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 12:01:26

@örömlány: nem hiszem hogy nő vagy ilyen primitív poszt után. a 8 általános megvan? olvasni tudsz? ezeket a sémákat felnőtt ember nem veszi be akárki írja le. a leglazább neve helyesen a büdös lotyó, de ő nem boldog. családi problémái miatt kezd el 12-14 évesen kefélni mint a gép. a szexben nem felszabadult hanem kényszeres, ellazulni és bizalomra képtelen ezért keresi a hatalmat a csábítással minden férfi felett (a papokat és buzikat is bepróbálja). 50 fele már hiába erőlködik. ha elég nagy ribanc volt ír a ribanckodásról egy könyvet.

Martian (törölt) 2010.08.29. 12:04:00

@Űrlény Lajos: az egyik véglet a monogán prüdéria, a másik meg a bármikor és bárkivel... a fehér és a fekete között sokféle átmenet van.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 12:21:12

@inci-finci: Nem moderállak ki, tanulságnak jó a kommented...

Nem a tiéd! 2010.08.29. 12:25:56

A kategorizálás ebben a témában (a NŐ; igen csupa nagybetűvel!) eléggé nagy hiba.
{Húsz évvel ezelőtt, amikor elvettem az első szerelmemet, akkor azt mondták, hogy majd öt-tíz év múlva olyan lesz megfogni a nejem fenekét, mintha az enyém volna. Nos, jelentem ez nem igaz!}
A feleségem nem illik egyik típusba sem, de nekünk örömünk telik egymásban.....

Francekellregisztralni 2010.08.29. 12:28:51

Ahaaaa...remélem az élet más területei is ilyen egyszerűek:D

Szóval vagy fapina valaki vagy egyezményes ordas kurva. wáó. Férfi ismerőseim közül sokan gondolják így sajnos. Ismerek olyat is aki a könyvtáros néniből lett ügyeletes femme fatal és meg van győződve, hogy ez ad egy előrelépés ad kettő aki nem ilyen annak még fejlődnie kell, személyiség zavaros ... vö. könyvtároslány. Csak azt nem értem, miért csodálkozik amikor minden pasi meg akarja dönteni és némelyik fizetni akar ...

A férfiakról is szeretnék egy ilyen épületes listát. Vajon kangép Pista aka. Don Juan lesz-é az önmegismerés, őszinteség, nomeg a lelki kiteljesedés csúcsa?

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 12:32:18

@Nem a tiéd!: Sajnos sokan nem olyan szerencsések és ügyesek, mint Ti. Örüljetek egymásnak még jónéhányszor húsz évig! (No meg a mintaállítás is fontos.)

sertésmájkrém 2010.08.29. 12:36:56

@örömlány: Te nem vagy szögletes? Jókislány, rosszkislány, ... , lol.

Olyan érzésem van, mintha kötelező lett volna ezt megírnod.

Francekellregisztralni 2010.08.29. 12:40:43

Ja igen még valami.
Köszönet a szerzőnek, hogy újfent született egy könyv ami felmentést ad a férfiaknak, ha lusta disznók megküzdeni és kiérdemelni azt a bizonyos gyümölcsöt és feljogosítja őket, hogy lekurvázzanak minden nőt akit véletlen meg is kaptak ... vagy valaki más úgy fest megkaphatna.
És mindez egy nő tollából. (Vajon felháborodik a buta nős vicceken? ...hmmm :D)

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 12:42:13

@örömlány: tudom. legalább tanulnak itt valamit :)
egy ember élete és önmeghatározása nem a szex körül és által definiálódik.

nem létezik nem létezett tudomásunk szerint olyan társadalom, ahol teljes, több életterületen önmegvalósító nő létezhetett volna ilyen szűk puncihatárok között:

"tökéletesen felszabadultak, kiegyensúlyozottak, és teljes mértékben képesek elfogadni szexuális személyiségük különböző aspektusait. A "rossz kislányoknak" a szexualitásuk a legnagyobb erényük. Ők állandóan a szexre gondolnak, és ez a legpozitívabb módokon mutatkozik meg."

elég nagy szégyen ha valakinek a szex a legnagyobb erénye, ez tölti be a gondolatait miközben ezer más szerepe és tette van a világban ami alapján képet alkothatunk róla :). ez egy szexmániás szuka képe. jó a szex de egy értelmes nő képzőművészetekben vagy egyéb módon is kifejezheti, megvalósíthatja magát, katedráról taníthat és filozófián is járhat az agya a gecinyelés helyett.

megértem hogy ez neked túl komplex :D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.29. 12:42:59

Ez a kategorizálás nekem se jön be, és ha a könyv szerzője ennyi év tapasztalat birtokában erre jutott, akkor nem bíznék meg a szaktudásában. Tudjuk persze, h nincsenek tiszta típusok, de olyat leírni, h vki sose gondol szexre, meg nem is vágyik rá, épületes marhaság. A könyvtároslány-kékharisnya típusban van a legtöbb szexuális feszültség, és Lord Valdeznek maximálisan igazat adok az alamuszi nyuszi típusra vonatkozólag :)
Rosszkislányok: ahogy én látom, sokszor csak ezerrel kompenzálnak vmit, és lehet, h egyáltalán nem a szexről szól az életük. Az igazán boldog nő, asszem, nem a rosszkislány, hanem a magabiztos "királylány", aki otthonról azt hozta, h szép vagy, okos vagy, és viselkedj is így. Ezt az apjától kell megkapnia, az apjának kell őt nővé nevelnie. A rosszkislány sokszor túl korán kényszerül erotikus szerepbe, és azt hiszi, h ezzel teheti magát szerethetővé. Lehetne még ragozni, persze, fogjuk is, nyilván.

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 12:46:43

@Gloria Mundi: "Rosszkislányok: ahogy én látom, sokszor csak ezerrel kompenzálnak vmit, és lehet, h egyáltalán nem a szexről szól az életük. Az igazán boldog nő, asszem, nem a rosszkislány, hanem a magabiztos "királylány", aki otthonról azt hozta, h szép vagy, okos vagy, és viselkedj is így. Ezt az apjától kell megkapnia, az apjának kell őt nővé nevelnie. "

én is erre gondoltam. rossz kapcsolat az apával, beteg lélek

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 12:46:53

@sertésmájkrém: Bármi előfordulhat...
Jellemző, hogy felháborodunk, amikor mások tipizálnak, minősítenek, sztereotípiákban gondolkodnak, bezzeg, amikor mi tesszük ugyanezt...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 12:50:09

@Gloria Mundi: Glória, Nálad a pont. Lelőtted a "poént"...

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2010.08.29. 12:55:12

Van par valtozat mg, aki kimaradt. pl. aki nappal jokislany, de ejszaka meg ... En pl. ebbe a csoportba tartozonak vallom magam.

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 13:01:32

@örömlány: milyen köcsög vagy, ezt én lőttem le

olvasgatok 2010.08.29. 13:08:22

Rossz hírem van többeknek:
inc-finci 12.01 és 12.42 kommentje 100%-ig fedi a valóságot.

freesleep 2010.08.29. 13:25:23

mekkora fasság már egy totál más kultúrára kiagyalt primitív sémát idenyomni...

arról nem is szólva, hogy a szerzőnő nyilván egy éjszakai amazon vagy mi, egy olyan titanilla, akinek ráadásul még írás- vagy pénzfétise is van... ha nem így lenne, biztos ismerne pár rosszlánytípust ezen az egy mindent vivő überszexuálison túl is

freesleep 2010.08.29. 13:28:46

@örömlány: ne már, hogy te magad is, aki ezzel sokkal kevesebbet keres mint a szerző, télleg ilyen primitív sztereotípiákban gondolkodjál...

én aszittem csak az újabb indexközeli szexblogger vagy

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 13:32:37

@inci-finci: Mit lőttél? Max. bakot...
Olvasd el újra Glória és a saját kommentedet...

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 13:36:24

@örömlány: kifejtette amit leírtam. neked persze ez is bonyolult :D

KiNG 2010.08.29. 13:36:51

ostobenkó qrva...
Vagy remélem csak Barbara Keesling zavart össze.

"karácsonyfa kisasszony" :DDDD

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 13:38:49

@örömlány: itt is baszakszik a blogmotor vagy innen is kitiltottak? :D

ne reagálj, látom így is hogy nem tudsz szöveget értelmezni :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 13:47:26

@inci-finci: Bonyolult bizony.
Nem szoktam rosszindulatúnak tulajdonítani azt, amit ostobasággal is kielégítően indokolhatok. :)

igazságos 2010.08.29. 13:51:16

Én csak annyit tennék hozzá:

Egyáltalán nem irigylem a rossz kislányokat, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ezeket nem veszik feleségül, csak egy dologra jók, a szexre. Másra nem.

Egyébként meg mindegy a mai világban, a nők is a pénzes pasikra buknak. A különbség az, hogy a jó kislányokat elveszik feleségül, a rossz kislányokat meg titokban dugják. Pénzt is csak addig kapnak, amíg fiatalok, kellenek, mert ha már kiöregednek, jaj nekik.

KiNG 2010.08.29. 13:56:05

@igazságos: mennyi rosszkislánytól hallottam, hogy ők nem akarnak sokáig élni, max. 50 éves korukig! Vajon miért? :)))

És tényleg a pénzre buknak, persze nem coins and notes értelemben, hanem a pénz megnyilvánulása és élvezhetősége értelmében.

KiNG 2010.08.29. 13:57:51

@örömlány: küldj légyszíves egy árlistát az e-mailemre

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 13:58:37

A felszínes olvasás bajnoka cím a végén azért kiosztásra kerül...

KiNG 2010.08.29. 14:04:36

@örömlány: olyan örömlánnyal még nem találkoztam, akinek ne lett volna... :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 14:06:12

@KiNG: Nyilván nem találkoztál még mindegyikkel. :)

gpetersz 2010.08.29. 14:09:15

Címlap? Van még lejjebb ezek szerint. Sőt, lesz is.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.29. 14:11:48

@igazságos: Mintha feleségnek lenni olyan nagyon klassz volna ... De ez megint sarkítás, a pasik mindenféle nőket képesek elvenni, pl rengeteg esetről tudok, mikor ún. konzumnőket vettek el feleségül. Más: olyan is épp elég van, aki sokáig jókislány, szül pár gyereket, oszt rájön, h azért ezen túl is van vmi az életben. És próbál felNőni :) Meg lehet változni, ki lehet bontakozni később is, és nem kell feltétlen a ffiak által kitalált sztereotípiákba belekövülni.

KiNG 2010.08.29. 14:12:32

@örömlány: na ja, van egy szőke picsa a Fővám tér környékén, aki a helyszínen akart árat mondani, de az nem korrekt, így vele TÉNYLEG NEM találkoztam.

Akkor hogyan tovább?

KiNG 2010.08.29. 14:20:53

@örömlány: hát, ha belevaló örömlány lennél, nem haboznál...
De jól van, véded az inkognitódat.

@inci-finci: jaja, vagy egy elfojtásokkal küszködő, pápaszemes KÖNYVTÁROSLÁNY! :)))
Szerintem szerepjátszás, mert hogy haszna nincs belőle az tuti! :)

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 14:25:20

@KiNG: eltűnt a kommentem? rátapintottam a lényegre? :D

KiNG 2010.08.29. 14:27:32

@inci-finci: rátapintottál, és megmerevedett :DDD

inci-finci (törölt) 2010.08.29. 14:30:26

@KiNG: csak semmi buzulás, torrente is megmondta :D

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 14:34:03

@KiNG: Könyvtár van, pápaszem nincs, szerep meg ezer.:D Sose írtam, hogy belevaló örömlány lennék...

vasziljevics 2010.08.29. 14:37:10

@Francekellregisztralni: ha szerinted a férfiaknak az a dolguk, hogy "megküzdjenek a gyümölcsért", láthatóan fogalmad sincs arról, amiről az egész poszt (meg a könyv is valszeg) szól...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 14:37:11

@KiNG: Nem mellesleg nem is értelek, azt várod, hogy az eccerű belépődre beindul egy nő, ha mégakkora kurva is!?

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.08.29. 14:39:28

Elolvastam az összes kommentet és most nagyon örülök. Mindig örülök, amikor valami lebutított szakirodalom meg akarja mondani a nagytutit, és sokan együtt társakra találunk, akár szaktudásban, akár - és ez a különösen gyönyörű - egyszerűen csak élettapasztalatban és józan észben; egymásra nézünk és bátran megállapítjuk, hogy "de hiszen ez hülyeség!"
Sok évvel ezelőtt olvastam a Keesslinget. Talán egy könyvtárban? ;-) Lényeg, hogy nem jött be. Keesling meg én egész mást értünk "szexualitás" alatt.
Gloria, Lord Valdez: aha... de hát mi meg már találkoztunk.

KiNG 2010.08.29. 14:44:29

@örömlány: eddig nem volt panasz...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 14:49:26

@KiNG: A panasz hiánya nem feltétlenül jelenti azt, hogy gond se volt...

KiNG 2010.08.29. 14:52:45

@örömlány: megmutatkozott az is, hogy gond se volt :)
bár voltak érdekes szituációk, de azok az empátia hiányából adódtak :D

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 15:01:47

@KiNG: Háát, az empátia hiányán nem csodálkozom. :)
Az érdekes szituációkra kíváncsi lennék...

KiNG 2010.08.29. 15:09:40

@örömlány: úgyértem, a felém tanúsított empátia...

Na de ez nem kurvás dolog, mert ott minden simán ment. Elég szituációkat ismersz te a vendégeid által. ;)

KiNG 2010.08.29. 15:16:16

@örömlány: mivel nem értesz egyet? :)

Mikrobi 2010.08.29. 15:17:33

@örömlány: szerintem meg te gondolkodsz szögletesen. A "rossz kislány" nem más, mint lelki sérült kurva, aki nem "felszabadult", hanem az ösztönei rabja. Az öltözik kihívóan, aki minél több férfit ki akar próbálni, ugyanakkor számára minden férfi undorító skalpvadász. Számára a házasság csak egy szükségtelen papír, gyermeket vállalni nem érdemes, a szex az élet értelme.
Nem értem, hogy miért élvezhetné egy "jó kislálny" a szexet, miért lenne az prűd, miért ne beszélne róla szabadon - persze azzal, akire ez tartozik!

sabana 2010.08.29. 15:23:40

hat aki ezt benyalja, az csak a sotetseg amazonja lehet...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 15:29:47

@KiNG: Egy találkozás során a másik "empatikussága" gyakran tükrözi a mi hozzá való viszonyulásunkat...
Mi a különbség a kurvás és a nem kurvás dolgok között?
Kevés az információm... :D

KiNG 2010.08.29. 15:40:22

@örömlány:

empátia hiánya, pl. ha ugyanúgy kezelsz egy mozgássérültet, vagy értelmi fogyatékost, mint egy egészséges embert, vagy nem érti meg a nőd/pasid, hogy azért nem érsz rá, mert van más is az életben mint a párkapcsolat....

Attól mert te itt kiteregeted a magánéletedet, én nem teszem, mert nekem arcom is van! :)

KiNG 2010.08.29. 15:50:32

@örömlány: miután ránéztem az egyik indexes szexblogot vezető kollegina iwiw-es adatlapjára, és kiderült, van közös ismerősünk, és múltunk, elkezdtem félni :)))

Max. majd mélben megírom neked, ha nem teszed közzé.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 15:59:44

@KiNG: Közzé azt teszem, amire az írója azt mondja, h. kikerülhet...

Pajszer Művek 2010.08.29. 16:14:58

Az egyik legnagyobb kihívás kihozni pölö egy könyvtároslányból az "állatot". Csomószor az elfojtás csak tapasztalatlanságból és önbizalomhiányból ered. Ha ezeket sikerül (mert persze nem mindig sikerül) feloldani megvan a bizalom és az összhang, akkor utána nagyon komoly műsort lehet csinálni. :) A lényeg, hogy nagyjából egyforma dolgokat keressetek a szexen, pasiknál se mindenki igényli a hajhúzós, sikítós, kopogós, állatias szexet. Találd meg a párodban ami jó neked.

Clarimonde 2010.08.29. 18:27:01

vajon miez az előítéletesség a könyvtároslányokkal szemben? :]

pedig van egy olyan igen erős érzésem, hogy a könyv szerzője sok könyvtárat nem láthatott élőben

ez a "szexuálterápiás-asszisztens" meg egyértelműen lolt kíván

Jessalyn · http://romantikusregeny.blog.hu/ 2010.08.29. 19:01:26

Most ez a fenti szöveg ennek:
www.freeweb.hu/garabonczias/borze/keesling.shtml
és innen származóknak:
www.mommo.hu/cimke/no-vsferfi
az ötvözete? Ki írta tulajdonképpen ezt a bejegyzést? Kivel vitatkozik, aki nem ért vele egyet?

kurgan 2010.08.29. 19:40:19

aha. szóval egy könyv arról, hogyan legyenek a nőkből kurvák. gratulálok.

prfact 2010.08.29. 19:54:28

Miért pont ezt a könyvét fordították le elsőnek magyarra?

Szvsz inkább a férfiaknak szólót kellett volna (How to make love all night and drive a woman wild) előre venni.

Theremin 2010.08.29. 20:04:50

@Gloria Mundi: Szül pár gyereket? Férfiak általi sztereotípiákban megkövülni? Jézusom...
Nagyon szégyelném magam ha nőként ilyeneket írnék le. Mosolygott rád már a saját gyereked? Tud valami nagyobb boldogságot adni?
Öregedtél már meg valakivel szeretetben?
....
....

Theremin 2010.08.29. 20:11:05

@Pajszer Művek: Nekem volt egy ilyen könyvtáros tipus egyszer a kezeim között,
és kifejezetten bántotta, és szóvá is tette,
ha kicsúszott a számon egy egy csúnya szó.
Aztán az ágyban a 3ik állatias szex után zihálta a fülembe, hogy súgjak neki jó mocskosakat miközben magamévá teszem.
:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.29. 20:39:23

@Theremin: Hú, de szégyellem magam. Igen, mosolygott rám már a saját gyerekem, minden nap szokott, mind a 2 elég sokszor. És nem öregedtem még meg, de neked jó egészséget hozzá. Meg a sztereotípiákhoz. Aki abban megtalálja magát, annak az a jó.

Theremin 2010.08.29. 20:44:54

@Gloria Mundi: Akkor ezek szerint feleségnek lenni nem jó?

tszelnok 2010.08.29. 20:48:00

Szerencsére a szex gondolati megközelítése a férfiak számára jóval egyszerübb, és nincs ennyi "altípus" amibe besorolhatók.

...pedig milyen érdekfeszítő könyveket lehetne írni a rossz kislány - könyvtárosfiú, vagy a sötétség lovagja - karácsonyfa kisasszony párosításokról.

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2010.08.29. 20:57:55

Kedves kommetelők!

Az én zsánerem az okos nő, aki alkalomadtán egy jó kis tereptúrától sem riad el. Aki szereti a növényeket, azok bibéit és szirmait.

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.08.29. 21:17:59

A baj a cikkel, hogy nem bonthatóak így 4 alaptípusra a nők, hiába is keveredik. Először is a szexuális felszabadultság valamint foka, valamint a promiszkuitás között nincs összefüggés, azaz vannak fűvel-fával lefekvő nők, akik ugyanakkor gátlásosak az ágyban, valamint az ágyban úgymond kurvák, akik hosszútávon hűségesek egyetlen párjukhoz. Aztán a szexuális felszabadultság is szétszedhető a tudatos és a tudat alatti részre. Ezek csak példák, és még biztosan nem boncoltam elemi jellemzőkre a nőket, tehát biztos, hogy a 4 említett nőtípusból nem keverhető ki egyik sem.

Egyébként meg az is probléma, hogy ez a felosztás egybemos egymástól totál eltérő dolgokat, amelyekben egyetlen közös dolog van, hogy régen elítélték őket.

Kende srác 2010.08.29. 21:20:29

Nekem van egy olyan ismerősöm, aki tipikusan a "Rossz lány" kategóriába tartozik. Pontosan igaz rá, amit a cikkben írtak, emellett aranyos, kedves, okos, stb. A dologban az a durva, hogy elég régóta nem talál magának pasit, és akárhányszor elmeséli, sose értem, hogy lehet ez.

nemszentember 2010.08.29. 21:35:56

Az írónőnek szerintem problémája van a férfiakkal.

summarygloss 2010.08.29. 21:46:02

Asszem én olvastam, vagy a könyvet, vagy egy nagyon részletes recenzióját. Az maradt meg, hogy a rossz kislány a zuhany alatt is masztizik, mer' az jó és tök laza. Erről a szexuálpszichológus azt mondja, hogy kényszeres meg szexfüggő.

Ha minden zuhanyozáskor masztiznom kéne, rohadtul elunnám a szexet rövid időn belül.

Sákif za morro? 2010.08.29. 21:47:36

@ifj. Farkas Gyula: Én egy özvegyen maradt, hivatásának élõ, káros szenvedélyektõl mentes, komoly, tudományos munkát végzõ professzor vagyok.
Keresem azt a zeneszeretõ, természetkedvelõ, színházba járó, romantikus lelkû, intelligens, mûvelt, kedves hölgyet, aki leszopna.

:-DDDDDD

Sákif za morro? 2010.08.29. 21:50:07

Ez a könyv egyébként fasság. Volt már olyan könyvtáras nőm (értsd. alacsony, dundi, csúnya, szemüveges), akinél én pirultam szex közben.

Advanced Flight 2010.08.29. 21:58:24

Ez a poszt olyan, mintha egy totál igénytelen, angol nyelvű cikket benyomtak volna a gugli-fordítóba, és ez a végeredmény.

Sákif za morro? 2010.08.29. 22:03:01

@Advanced Flight: Egy része meg lemaradt volna a kopipészt során.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.29. 23:10:08

@Theremin: Ezek szerint feleségnek lenni ugyanúgy lehet jó, mint rossz, vagy közepes, vagy akármilyen. Mindenkinek más, természetesen. Miért, mi az, aminek lenni bármilyen körülmények között jó? Eléggé értetlenül állok azon felfogás előtt, amely szt már az a tény elég az üdvösséghez, h sikerült férjhez menni. Uramisten.

hogolyo78 2010.08.29. 23:19:29

Hiányolom az "értelmes/kiegyensúlyozott nő" kategóriát. Tudjátok, aki felszabadult a szexben, de azért még ezeregy más dolog is érdekli. Nem szégyelli magát az ágyban, de nem is az köti le a napját, hogy ellenálljon a belőle előtörni készülő "baszógépnek".
Az írásból az jön le, hogy a nők vagy nem élvezik a szexet, vagy amelyik mégis, az egyfolytában csak azt akarja bárkivel, bárhogy, bárhol, bármikor.
Csak azt nem tudom, hogy miért írok ilyeneket egy olyan blogra, aminek "örömlány" a címe. :-)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.29. 23:25:04

@hogolyo78: A szexuális típusokról szól az írás és nem személyiségtípusokról. Eltévedtél és magával rántott a mélység.:)

Erich von Däniken 2010.08.29. 23:37:15

Ha Barbara Keesling sokéves terápiás gyakorlatának gyümölcse az, hogy szexuális szempontból összesen négy típusú nőt különböztet meg, akkor az ő és eddigi partnerei szexuális kultúrája kábé olyan változatos lehet, mint egy felfújható gumibabáé.

És mindenkié nagyjából ilyen, aki ezt a következtetést komolyan bírja venni.

Erich von Däniken 2010.08.29. 23:39:16

@Advanced Flight: Női magazin-stílus és női magazin-téma. Olyan Cosmo-fíling. A vécén meg fogorvosi váróban olvasgatja az ember, és arra is tökéletes, hogy ha buta, de jó nőt akarsz megfektetni, ilyesmit idézz neki.

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2010.08.30. 01:09:35

Erről a posztról a "Csúf igazság" (The Ugly Truth) c. film első fele jut eszembe. Amikor a Butler-gyerök bevágja a sok hülye női önsegítő könyvet a kondérba, nyakon önti benyával, majd begyújtja.

Vérnűsző Barom (törölt) 2010.08.30. 01:16:44

nem olvastam a kommenteket, tehát lehet, hogy mások már említették, akad még bőven kategória a felsoroltakon kívül.
A személyes nagy kedvencem a „szűzkurva”, aki úgy tesz, mintha, de aztán kajánul lelép. nagyon Rossz Kislánynak tűnik, de ha nagynehezn mégis rábírod valami akcióra, egyből kiderül, hogy csak picsog, vergődik, és köze nincs az egészhez.

Vagy az „önbizalomhiányos”, aki szeretne dugni, de valami lelki nyomora miatt nem mer. Részben beleférne a Jó Kislányba, de aztán persze csak rá lehet venni, és akkor kiderül, hogy van annak minden baja, kivéve az önbizalomhiányt.

És még rengeteg egyéb, akik hétfőn jó kislányok, kedden nagyon nem, de változhat a hangulatuk egyik óráról a másikra, és leginkább napszaktól, fényviszonyoktól, felbukkanó férfitól, vagy a leginkább a fene se tudja mitől változik a besorolásuk, hangulatuk.

Abban az egyben nagyjából biztosak lehetünk, hogy a fenti tipizált kategóriák csak a csibék töredékét fedik le, beleértve ebbe a jó-rossz főcsoportokat is.

Almás_Peti 2010.08.30. 01:45:47

Hááát... Miért van az, hogy sokaknak itt a "RosszKislány" = kurva? És buborognak a sztereotípia ellen... :D

Ráadásul, ha nem számítjuk azokat a lányokat, akik ellenszolgáltatás fejében adják oda magukat (nem csak a "szolgáltatók"), olyan sok nő nem is marad... Kicsit olyan ez, mint a "Loptál-e életedben?" kérdés személyiség teszten...

Na ezért fogok kapni, tekintve az átlag szövegértést itt... :)

Theremin 2010.08.30. 06:35:43

@Gloria Mundi: Hát pedig manapság szerencsésnek mondhatod magad.

stinging_nettle (törölt) 2010.08.30. 06:54:59

üdv!
Hát .. nem olvastam végig minden kommentet .. mert irgalmatlan marhaságokat írtok .. (neem, nem mindenki ..) A négy típus azért jó, mert ezek keveréséből igenis kijön minden típus .. :)
A rossz kislány meg mi a fenéért lenne kurva? Basszus .. Aki azt mondja, hogy nem a szex és/vagy szerelem mozgat mindent, az minimum idióta. Szerintem viszont kétféle ember van. egyik szereti és érti a testét, a szexualitását, a másik nem. A "másikat" sajnálom, az egyik meg jó eséllyel boldog lesz. Ha meg szerteszét keféli magát valaki, az miért baj?? De komolyan, mi ezzel a baj? Pasi vagyok, istentelenül sok rövidke, és nem kevés hosszabb kapcsolattal a hátam mögött. Soha, egyetlen kapcsolatomban se volt jó a szende kislány dolog. Sokkal jobb tapasztalt, (IGEN, SOKAT TAPASZTALT) nővel. Ha meg erre azt mondjátok, hogy kinek kell olyan, akit sokan használtak, az ostoba. Úgy kell Vele lenni, hogy az korábbi soksok pasi a háttérbe szoruljon. Ha nem meg, és továbbáll a leányzó, akkor bocsi .. béna volt a pasi .. ( és az ilyen pasi véleménye lesz az, hogy a rosszkislány feltétlenül kurva) Az meg tévedés, hogy a jókislányokkal kihívás az ismerkedés, és a "kicsomagolásuk" .. a rosszkislányokat úgy megfogni, hogy meg is maradjanak .. nna .. gyerekek .. az a kihívás.
ehh .. írhatnék ezzel az erővel egy komplett bejegyzést is :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.30. 08:04:33

@Vérnűsző Barom: @Almás_Peti: @stinging_nettle:
Jaaj, végre... megérkezett néhány komment, amiért kitettem ezt a bejegyzést, és amelyekre mintegy "felelve" ki tudom tenni azt, ami a véleményem Keesling és mások által felállított tipizálásról, önsegítő technikákról, és a szerintem tökéletes (aki természetesen teli van hibákkal:)) Nőtípusról. Tehát: folyt. köv. ...

rozsdafarku 2010.08.30. 08:54:22

Mint minden tipizálás általánosító és mesterséges.De ha elfogadom és megpróbálom behelyettesíteni, belehelyezni az általam ismert, megismert, megismerni vélt nőket, akkor:
Figyelembe kell venni, hogy ugyanaz a nő kerülhet más-más fiókba attól függően, hogy éppen aktuálisan kivel kerül össze, kivel áll és milyen jellegű kapcsolatban.Pl egy férjes asszony egészen másként jelenik meg otthon és szerelmi kapcsolatban.
Attól függően is viselkedhet másként, hogy éppen mi a célja az adott ffi-val.Stb.stb.
Változhat a tapasztalatszerzés közben is - azokkal értek egyet, akkik a tapasztalt nő mellett teszik le a voksukat.
Igazán Vérnőszővel értek egyet, ez a tipizálás csak a nők egy töredékét fedi le, habár bizonyos fokig lehet általánosítani.A legnagyobb hibát akkor követhetjük el, ha már egy korábban megismert típusba soroljuk a nőt, akiről aztán kiderül, hogy ő meg egészen más, új, ismeretlen.Volt idő, amikor azt mondtam, hogy én már nem lepődök meg semmin, én már nem csodálkozom semmin.Aztán jöttek a meglepetések és a csodák.!:D

Jó volt ez a poszt, persze, nem egy tudományos mű, kár lefumigálni, írjon jobbat, aki tud!A hozzászólások száma és minősége is ezt mutatja - eltekintve 1-2 üdítő kivételtől.
Örök téma!
Jöhetnek a ffiak - női szemmel!

dzsaszper 2010.08.30. 09:24:03

Ez a bejegyzés az alapfelvetésétől kezdve hülyeség. Mármint egy rakás nő nem sorolható be, mivel az alapfelvetés, miszerint a szexualitáshoz csak ezen a néhány módon lehet hozzáállni, bullshit.

Amúgy meg amit a rossz kislányokról ír, az szerintem nem felel meg a valóságnak. Idézem "tökéletesen felszabadultak, kiegyensúlyozottak" -- akiket én láttam, azoknak gyakran kisebbségi komplexusa van, bizonyítási mánia hajtja amit másokkal ellentétben így él meg -- nem mondanám őket "tökéletesen felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak." Ez a két jelzőt inkább a jó házasságban élő asszonyokra tartom jellemzőnek.

medali (törölt) 2015.06.15. 01:20:46

Mindenki olyan konyvet tud irni ami az o eletehez, tapasztalataihoz kapcsolodik. :)
Orom szamomra, hogy egyik csoportba sem tartozom es sosem szerettem a szexet.
Egyszer kiprobaltam kivancsisagbol es akkor ereztem, hogy ez nagyon keves, ez az amit mindenki tud, a konnyu valtozat, ez nem er el hozzam, idegen es tavoli.
En viszont valodi erzelemre vagytam es a szeretkezesnel sosem adtam alabb utana. Az egyetlen, ami valoban gyonyort ad, ami a valodi gyonyort adja. :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2015.07.03. 14:01:59

@medali: Megértelek és egyet is értek Veled, a valódi minőséget kell elérni. :)
süti beállítások módosítása