Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.05.21. 21:21 örömlány

Örömlány röpke beszámolója

Hát, nem csodálom, hogy a férfiak nem értik a nőket...

Ma végülis találkoztam valakivel, akivel nem nagyon akarózott találkoznom. Ugyan meglehetősen tapasztalt az Úr az örömlányok terén, de mégsem ez volt a fő ok, ami miatt kerülni igyekeztem a találkozást. Nem, az ok az volt, hogy az ismerkedés folyamán valami átvillant a virtuális valóság sokat takaró hálóján, és ettől a valamitől kicsit megijedtem. Az úr, aki potenciális vendég, de mégse, kellő határozottsággal és taktikával mégis elérte, hogy találkozzunk. Hát, úgy látszik ez alkalommal jól fogott az adóvevőm, mert olyan szemek néztek az enyéimmel szembe, amitől az összes maradék péterkém is elment. Sikerült is kellően érthetetlenül előadnom ilyen-olyan elméleteimet a férfi-nő kapcsolatról, meg magyarázgattam azt, hogy miért is nem lenne Ő vendégnek megfelelő... Szerintem meglehetősen jókat nevethetett magában, persze az is lehet, hogy inkább mérgelődött, hogy a tervezett jó, vagy kevésbé jó, de a fáradtságot mindenképp megérő szex helyett hülyeségeket kell hallgatnia, amihez még jó képet is kell vágjon.

Nem tudom, jól tettem-e, hogy végül is hagytam magam meggyőzni arról, hogy vendég lehessen.

Veszélyes, ha az örömlány megkívánja a potenciális vendégét?

 

15 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr282021684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almás_Peti 2010.05.21. 22:14:16

Amm... Ha Te is megkaptad a magadét, akkor ne feltétlenül veszélyes... :)

És jelentem, még itt vagyok... :)

Szúnyog 2010.05.22. 00:06:59

Végre egy új bejegyzés. :) Várom e rendhagyó blog sorait. Várom, mert ritka a kulturált kurva. Talán azért ritka, mert nincs is. (Vagy mégis?) Te is egyelőre csak próbálkozol azzá lenni. Izgalmas lenne látni, ha tovább mész ezen az úton, s ha őszinte maradsz a nyilvánosság eme szeletkéje előtt, hogyan alakulnak a lelki folyamatok.
Tudd, aki médiumot teremt, annak műsort is kell ám szolgáltatnia. :)
Szerintem nem biztos, hogy kinevetett. Aki ilyen speciális "szolgáltatóhoz" igyekszik, az talán nem a hagyományos "ellátást" várja el. Azt megkapja akár egy utcai harcban is, vagy ha olyan péterke-űző szeme van, akkor megtalálja a puskájához a céltáblát másutt. Szerintem a rendhagyó örömlányra fenekedők nyitottak az elméletekre is, nem felejtve persze a gyakorlat fontosságát és az abból fakadni tudó gyönyöröket sem. Mondhatnám, talán gésát, vagy legalábbis valami „gésoid” hozzáállást szeretnének fellelni. Értelmes beszélgetést, gyengéd simogatást, mindent félresöprő, tabumentes, de mégsem perverz, afféle kulturált bujálkodást. Amikor a cél a kölcsönös, gátlástalan gyönyörszerzés. Teremtett érzékeink végső használata.
Szerintem nem veszélyes, ha megkívánja az örömlány ügyfelét. Semmi nem tiltja, hogy a kéjnő is élvezze a testek egymásnak feszülésének gyümölcseit. Ami egy örömlánynak tilos, az a szerelem. Onnantól vét szakmája ellen, alkalmatlanná teszi magát a minőségi szolgáltatásra. Persze esetedben még alig beszélhetünk „szakmaiságról”, és nyilván szerelemről sem.
Ezért, ha kívánod, próbáld ki! Az örömlányság, ha belegondol az ember, pokoli nehéz lehet. De ha élvezetet okoz, és keresetet is jelent, akkor az egész jó üzlet. Olyan üzlet, melyre egy férfinak sosincs esélye. De lehet, ez a fickó vagy egy olyan perverz volt, aki csak beszélgetni akar, témát teremtve álmodozó, aktív magányának, vagy potenciájának hiányosságait igyekszik maga előtt is leplezni az örömlány határozott hajszolásával. Próbáld ki, s tedd helyre! Jól teszed, ha hagyod „vendéggé” válni.
Veled csak az a baj, hogy hű olvasóid nem juthatnak el szalonod illatába. Pedig pl. nekem sok mondandóm s persze számtalan kérdésem is volna még számodra. És igazán szabadon talán csak egy kéjnő kérdezhető. Csak ők általában nem értik a kérdést sem. Ezért fontos a „gésa”. Bennük még bízna az ember, ha lennének. Vagy vannak? Vagy nem is azok? Vagy vannak a mindennapokban is, csak nem vesszük észre őket? Rövid az élet, mindent megtudni. :)

garbox 2010.05.22. 00:30:12

Sok oka van hogy a férfiak nem értik a nőket. Most példul az hogy eléggé elbonyolitottad ezt a röpke beszámolót. Végül is vendéged volt vagy nem volt vendéged? Csak hülyeségekkel traktáltad vagy a testeddel is?

Szúnyog 2010.05.22. 00:35:17

@garbox: én úgy értettem, test nem volt az étlapon, de fején találtad a szöget. Kérdésed jogos.

pittscards 2010.05.22. 10:31:30

Szerintem határozottan jó, ha az örömlány kívánja a vendégét. Egy unott arcú prostinál a jobb kezem is jobb partner.

Viszont - a többi hozzászólóhoz hasonlóan - bennem is felmerült, hogy tulajdonképpen mit csinálsz te? Egy korábbi postból úgy tűnik, (szex?)csetelsz , ez a post is inkább randit ír le, nem fizetős szolgáltatást. Így nem fog összegyűlni a szükséges pénz...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.22. 11:14:12

@pittscards: A kérdés helyénvaló.
A chat egy partnerkereső oldal csevegője, így az tulajdonképpen "munka".
Ez a poszt egy rendhagyó helyzetet mutat be, ember és ember lánya tervez, az élet meg kanyarít hozzá valamit, ami borítja a tervet. Természetesen figyelmen kívül lehetne hagyni és célirányosan, az elképzelések vagy konvenciók szerint haladni, de az a sejtésem, hogy a lényeg, a valóban fontos könnyen elveszne.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.22. 11:16:52

@garbox: Még nem. De úgy néz ki, vállalom a veszélyt.:D

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.22. 11:26:21

@Szúnyog: Szerintem mindenkinek meg van a maga gésája. De a találkozások néha elmaradnak, máskor más irányt vesznek, vagy türelmetlenek vagyunk és felszínre sem kerül, és még annyi eshetőség van.

garbox 2010.05.22. 20:59:46

@örömlány oromlany.blog.hu: Mi számít veszélynek? Hogy beleszeretsz és nem vendégként kezeled hanem járni fogtok ezáltal veszítesz egy kuncsaftot? Vagy az a veszély hogy vendéged lesz és veszítesz egy szerelmet?

garbox 2010.05.22. 21:15:06

A fő kérdéshez még annyit hogy sztem se baj ha az örömlány megkívánja a vendégét. Valamilyen szintű megkívánás kell is gyakorlatilag az aktushoz vagy nem? Inkább az a kérdés mi van ha utána hiányozni fog a pasi és itt már nem megkívánásról hanem egyfajta vonzalomról van szó. Egy régebbi poszt kommentjében írt olyasmit valaki hogy ha a pasi beleszeret az örömlányba akkor a távozás egyben szakítás is. Ez nem egészen igaz mert bármikor visszamehet ha a pénztárcája engedi. Az örömlány viszont nem bízhat benne hogy visszatér a pasi akihez vonzódik. De vannak olyan örömlányok is akik boldog párkapcsolat, rendezett házasság mellett űzik az ipart. Vagyis egy privát kapcsolat nem zárja ki az üzletszeű szexet. De lehet, hogy Te, kedves örömlány erre nem lennél képes?

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.22. 22:07:12

@garbox: Képességeim valóban korlátozottak.

garbox 2010.05.22. 22:35:26

@örömlány oromlany.blog.hu: Ez nyilván önkorlátozás és nem hiányosság. Nem baj ha egy emberi világban hiszel.
süti beállítások módosítása