Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.08.31. 15:52 örömlány

A Teremtés koronája?

Szexuális férfitípusok. Mert vannak...

Természetesen a teljesség igénye nélkül... és természetesen sok-sok kevert típus is létezik, valamint továbbra sem kedvelem a tipizálást, de néhányan ezt kértétek. :)

A nagymenő:

Hedonista, egoista és individualista. Pénze, mint a pelyva, ezt fel is használja partnerei meghódítására. A nő öröme addig érdekli, amíg elmondhatja magáról, hogy igen, ő bizony erre képes... Evidenciának tartja, hogy mindent tökéletesen tud, tanulnivalója nincs, csak élveznivalója. A nő reprezentálni  kell számára, de lényegében az autóit többre tartja, mint a nőit...

Szinte menthetetlen, ötletem sincs, mivel lehetne valódi Férfivá varázsolni...

A lúzer:

Semmi nem jön össze számára. Férfiúi önbizalma, magabiztossága a béka feneke alatt, ha sikerül is egy nőt az ágyába cipelnie, a folyamatos bizonyításvágyától csapnivalóvá válik vele a szex. Teli van komplexusokkal, hol a farokméretét tartja kicsinek, hol a technikai tudását kevésnek. Azt hiszi, a többi férfi mind lepedőakrobata és az övénél nagyobb farokmérettel rendelkezik.

Önbizalma helyreéllításával Férfi lehet belőle...

A finomlelkű:

Abban él, hogy a szexualitás kizárólag érzelmekhez kötődik. Szívesen beszél költői képekben, virágot és csokoládét visz a nőnek, de lényegében mégis kisstílű. Figyel a partnerére, de nem tartja helyénvalónak, hogy a szexről nyíltan és őszintén beszéljen, azt vallja, hogy szavak nélkül is képes lelkileg ráhangolódva a nőnek megadni mindazt, ami számára jó. Szexuális fantáziája gyenge, de ha nem is az, megélni már nem meri a vágyait. Valószínűleg még soha nem volt módja megélni egy ösztönös, gátlásoktól mentes, vad és mámorító szeretkezést. Főleg a lelki dolgok érdeklik és abban a mesében él, hogy a nők is  kizárólag így vannak ezzel. A párkapcsolatban egyenlőségről beszél, de gyakorlatilag fogalma sincs, mi a valódi lényege és tartalma a férfi-nő kapcsolatnak, valójában aszexualitás jellemzi.

Talán egy lelkileg érzékeny, de hús-vér nő képes lehet belőle előhozni a Férfit...

A nagyvadász:

Szinte a legyet is röptiben... Életeleme a hódítás, az erőfitogtatás, szellemi és fizikai értelemben egyaránt. Intelligenciájával, "szövegével", és minden egyéb megnyilvánulásával a hódításra törekszik, de a "nagyduma" és minden más is addig tart, amíg a zsákmányt meg nem szerezte. Fantáziadús, de a szexuális gyakorlatban nemigen használja kreativitását. Látszólag határozott és magabiztos, de emögött - és a folyamatos zsákmányszerzési vágy  mögött - kényszeres bizonyításvágy bújik meg.  Ideákat kerget  és közben falakat von maga köré.

Érzelmekre nem, vagy csak ritkán képes, olyankor persze "ráfázik", nagyrészt őt dobják...Szinte meggyőződése, hogy a férfiasság jellemzője a magabiztosság, keménység, esetleg nyerseség, a keményen álló farok és annak határozott és gyors célbajuttatása.

A nagyvadásznak egyik altípusa a sármos hódító, "jóképűségét", intelligenciáját, műveltségét, egzisztenciája külsőségeit - a hódítás alanyától függően - egyenként vagy különböző összeállításban képes a zsákmányszerzés érdekében hadbavonultatni. Szívesen csillogtatja vagy használja a női lélekről és testről szerzett tapasztalatait.

Bizonyos ritka esetekben, ha a nagyvadászt levadásszák, képes királyfivá változni.

 

A szexfüggő:

A testi örömök ellenállhatatlan csapdát képeznek számára, ami túlmutat az egyszerű vágyon és a már emlegetett „röptében a legyet is” hozzáálláson. Egyre többet akar, a mennyiség a minőség rovására megy. A nő csupán vágyai kielégítésére szolgáló eszköz. Valódi intimitásra nem képes, ez egyfajta menekülési formává alakul át nála. Gyakoriak az alkalmi kapcsolatok, prostituáltakat látogat, ez tűnik számára a legkönnyebben elérhető kielégülési formának. Majd minden gondolata a szex körül forog. Mint  más szenvedélybetegségnél, itt is mutatkoznak elvonási tünetek. Élete napról napra omlik össze, kicsúszik a talaj a lába alól fizikailag és lelkileg is. Miközben a szexfüggőt hajtja az erős vágy, a testiség minőség nélküli  kiélése - a valódi kielégülés hiánya miatt - a bűntudatot erősíti benne, az intimitás elmaradása fokozza vágya kielégítetlenségét is.

A kapcsolatépítés és a szexualitás újratanulásával kikerülhet a függőségből, talán...

 

A virtuális szexvirtuóz: 

A barátnőinek neve .jpg-re végződik. Nyalni csak  MSN-en tud, a valóságban már nem.  Fél minden valóságos, hús-vér kapcsolattól, nőtől. Az önkielégítést csúcsra járatja. Virtuális nyelvi bravúrokra képes, élőben megszólalni is alig tud. Önigazolásként vallja, hogy ez a biztonságos szex, így nem kaphat el semmi nyavalyát.

 

A valódi élet tanulmányozásával, hús-vér kapcsolatok építésével (lakástól és géptől távol), lassan-lassan és sok gyakorlati munkával Férfivá érhet...


A Békakirályfi:

Tudja, hogy nő nélkül félember. Első ránézésre talán kevéssé vonzó, de amint a nő őt választja, képes észrevenni azt és békából királyfivá változni. Intimitáskészség jellemzi, képes szeretni és értékeli, ha szeretik. A nőt és az embert egyaránt tiszteli. Határozottsága és magabiztossága belső tartásából, erejéből fakad (ezt rendszerint otthonról hozta, vagy épp ellenkezőleg nem ezt kapta, de a "Hadak Útját megjárva" tapasztalataiból tanult és okult).  Tudja, hogy fizikai ereje (és talán akaratereje is) nagyobb, mint a nőké, ennélfogva képes párját önmaga elé helyezni, a partnere érdekei, vágyai, boldogsága fontosabb számára,  mint a sajátja.  Te és Én helyett Mi-ben gondolkodik. Tisztában van mind a saját, mind pedig a nő testével és vágyaival. Vágyait képes megosztani és megélni, képes átadni magát a szeretkezés teljességének. Nyitott, szereti az újat, használja a fantáziáját és az érzékeit, örül, ha a nő is hasonlóképpen éli meg a szexualitást. Tudja, hogy az átváltozásához a lány "csókja" kell, de azt is, hogy ez bizony fordítva is ugyanígy van, a békává varázsolt királylányt  ő képes visszaváltoztatni. A vadászlélek benne is ott lapul, de hihetetlen önuralommal képes "passzolni" az esetleg zsákmányul ajánlkozó nőt is.

A nőknek is rá kell jönniük, hogy öreganyáink Békakirályos meséje milyen tanítást is hordoz valójában...

 

 

Ui.: "Uram, mért is teremtettél szexmániás férfit!?

De azért köszönöm!...:)"

33 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr92259043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsdafarku 2010.08.31. 16:21:02

CSÚÚÚÚCS!
Gratulálok!
Ffitársaim, tessék tükörbe nézni, itt vagyunk az Elvarázsolt Kastélyban.
Tetszik.

Ui.
Uram, adj erőt megtalálni /és elviselni/ a szexmániás asszonyt!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.31. 16:41:47

Disznyóság, h pasiból több típust találtál, mint nőből :P

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.31. 18:23:20

@Gloria Mundi: Háát, tudod, ezt magamtól írtam, a másikat (a nőset) kicsit ollózgattam... no meg ugye ott volt alapnak B. K. könyve...

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.08.31. 20:00:48

A finomlelkűből senki sem képes kihozni A Férfit :)
A nagyvadászból esetleg.
Egyébként az a szomorú, hogy mire kihozod belőle a jobbik énjét, pont addigra jön rá, hogy neki a 2.0 verzió kéne belőled, amit te épp nem tudsz neki nyújtani.

By the way... iszonyat finom kenyeret sütöttem :D

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.31. 20:15:13

@21 hónap: Cserélhetünk receptet.:D
Írtam már valahol, h. láttam már karón varjút... nagyvadászt megszelídülni... tizensokéve szinte az egyetlen boldog pár körülöttem a volt nagyvadász és a párja:)
Szerintem a finomlelkűvel is lehet mit kezdeni, de naggyon hosszú idő kell hozzá.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.31. 21:06:49

@örömlány: Sztem max azért, mert a nagyvadász titokban tovább csinálja, a párja meg megtanulta ezzel együtt elfogadni és szeretni. De ez nagyon kemény meccs lehet.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.08.31. 21:21:58

@Gloria Mundi: az a nagyvadász, aki továbbcsinálja, ráadásul titokban, az nincs megszelidítve, hanem kompromisszumot kötött az élettel.
Egyébként létezik nagyvadász, aki leteszi a puskát.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.31. 21:30:18

@21 hónap: Pontosan. Én ebben kételkedem. Mármint, h leteszi a puskát. Vagy csak átmenetileg. De nem akarok illúzióromboló lenni. :)

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.08.31. 21:38:06

@Gloria Mundi: ne izgulj, a megmaradt illúzióim mind sziklaszilárdak :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.01. 05:20:23

@Gloria Mundi: Az említett esetben nem, tudom. :) Eccerűen megszelídült, no meg kap otthon épp eleget.:D

vén betyár 2010.09.01. 16:19:00

@örömlány: Bocs, Kedves Örömlány, azt hiszem, elég lett volna ennyi:
www.otkenyer.hu/m02-2-22.php

Mindenki ott hagyja abba az olvasást, ahol választ kapott a kérdéseire és kielégült.:D

vén betyár 2010.09.01. 16:25:58

@örömlány: Eredetileg csak a 3. bekezdést kívántam idézni, de vhogy az egész átjött és az sem ott, ahova szántam, de nagyon érdekes és tanulságos.
Mégegyszer bocs, ha jónak látod, törőjjed a hosszit.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.01. 18:21:56

@örömlány: OK, legyen úgy. Bár a nagyvadásznak nem csak a mennyiség, hanem a változatosság számít, és sajna egy nő nem tud egyszerre kismellű és nagymellű is lenni, pl. Hogy a személyiségéről már ne is beszéljünk. Minden nőtől mást kap, és maga a hódítás is izgatja. Vki, aki hozzászokott, h mindig újba kóstol, egyszercsak örökre lemond erről? Hát, nekem nehezen hihető, de biztos vannak csodák.

rozsdafarku 2010.09.02. 07:11:17

@Gloria Mundi: Vannak.A csodákat nemcsak megélni lehet /és kell/, hanem megteremteni is.

Ismerek vkit, aki 30 éves korától egyedülállóként, elváltként sok szép és érdekes tapasztalatra tett szert.Húsz év elteltével újra nősült, láss csodát, annak ellenére, hogy továbbra sem volt mentes csábításoktól, kisértésektől, tudatosan megállta, ellent tudott állni.
Beszélgettem vele, lehet, hogy sokan hülyének tartják /főleg a csábítók, hogy nem élt a felkínál lehetőséggel/, ő meg szinte egy kicsit még mintha büszke is lenne rá /nem mondom, tényleg nem kis teljesítmény :D/, azt mondta, életében mindig gondjai voltak a hűséggel, most megoldotta.Magában csalódott minden egyes korábbi félrelépésnél, most sem tartozik másnak, mint magának, hogy nem teszi, nem akarja kitenni magát további csalódásnak.
Pedig ha figyelembevesszük, hogy úgysem tudná meg asszonypajtás, meg "idegen pi edzi a f@-t" és hasonlók, én meggondolnám a helyébe.:D

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.02. 11:35:07

@rozsdafarku: A zember változik, és lehet, h ha nagyon sok alkalma volt kiélni a vadászszenvedélyét, egyszercsak nincs kedve tovább. De lehet, h mégiscsak újratámad a kedve. Nemtom. Én is hallottam már olyanról, aki 10 évre visszavette, oszt újra támadásba lendült. Minden lehetséges, meg az ellentéte is. És mi van a nagyvadász nővel? :)

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.02. 11:56:25

@Gloria Mundi: :D A nagyvdásznők valószínőle másként vadásznak, mint a férfiak. De ezt nemtom, a férfiakat (kicsit) jobban ismerem. Valszeg a nagyvadásznők nőket nem a csábos pillantások és a szépen domborodó mellkas, a feszes férfifenék vagy nagyfarok vonzza, - de még csak nem is a szellemi kvalitás, hanem sokkal inkább a pénztárca, bszla töltöttsége...
De nemtom, nem vagyok nő.:D :D

rozsdafarku 2010.09.02. 13:00:14

@Gloria Mundi: A nagyvadásznők Isten áldásai és átkai.Nincs menekvés előlük.Kevesen vannak, de akcióban rendkívűl hatékonyak.:D
@örömlány: Nem, nem!Mindez másodlagos!A vadásszenvedély, a levadászás folyamata, izgalma, a vad leterítése - az élteti őket, halálukig.:P

vén betyár 2010.09.02. 13:06:22

Jaj, de sok békát végig kell csókolgatni, míg egy-egy királykisasszonyra lelsz!
Az már sűrűbben előfordul, hogy Tündér Ilonáról előbb-utóbb kiderül, hogy levelibéka...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.02. 13:27:28

@rozsdafarku: Tényleg érdekes, mi mozgat egy vadásznőt. Sokan gondolják, h ha egy nő sok pasit fogyaszt, akkor vagy 1) valójában csak jól akar élni, 2) betegesen szexmániás, és persze képtelen kielégülni.
Miért van az, h el se tudja képzelni a "társadalom", h egy nő is szerethet tapasztalatot gyűjteni, és szeretheti a szexet, a kalandozást önmagáért? Vagyis persze önigazolásként IS. Folyton azt hangoztatják, h a nőnek stabilitás kell, de lehet, h kellő stabil háttér mellett szívesen keresi az instabilitást is. Csak nem veszik tőle jó néven :P

vén betyár 2010.09.02. 14:02:02

@Gloria Mundi: Akiket én ismertem, azok nagyon rendes, értékes emberek voltak és igenis, a maguk módján hűségesek!, még akkor is, ha többször akár 2-höz is, míg a 3.-kal "hűtlenkedtek".Ihenis szerették és megbecsülték a tartós kapcsolatot is, de, csak egyszerűen nem tudtak ellenállni a kihívásnak, a vadászösztönnek, a vadásszenvedélynek, a hormonok hívó szavának, mit tudom én, hogy minek?DE nem voltak nimfománok, fehérmájúak, repedtsarkúak, SŐT!
Önigazolás?Az is lehet!Kellő stabíl háttér mellett nem elég a szürke hétköznapok mindennapjai, kell nekik az adrenalin, a sikerélmény, az izgalom, a kielégülés.Az más kérdés, hogy nehéz egy ilyen nő mellett megmaradni, nehezen viseli el a ffui önérzet, de most már így utólag /HJa, úgí könnyű:!/ azt mondom, hogy hálistennek ismertem párat és nem haraggal, hanem jóérzéssel, jószívvel gondolok vissza rájuk és remélem boldogan élnek.Meg a párjuk is.:P

pittscards 2010.09.02. 14:04:21

@Gloria Mundi: "Miért van az, h el se tudja képzelni a "társadalom", h egy nő is szerethet tapasztalatot gyűjteni, és szeretheti a szexet, a kalandozást önmagáért?"

Szerintem ez a keresztény kultúra "áldásos" hatása lehet. Eleinte az volt (vagy még mindig?) a dogma, hogy a nem gyerekcsinálási célzatú szex bűn, aztán az, hogy védekezni szabad, de házasságon kívül a szex még mindig bűn. Most talán az az leggyakoribb felfogás a nyugati világban, hogy férfinak szabad házasságon kívül (előtt) is "élményeket szereznie", nőnek meg bűn. Talán az lesz következő lépés, hogy a nőket sem szólják meg emiatt...

Én a tapasztaltabb nők pártján állok, őket találom igazán vonzónak. Sok partner mellett nagyobb az esélye annak, hogy belefutnak egy jóba, aki "kitanítja" őket, nekem csak élvezni kell az eredményt :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.02. 14:15:23

@pittscards: Persze, ezek a kultúrtörténeti vonatkozások hosszan cibálhatóak :) De milyen jó lenne, ha túl tudnánk emelkedni rajtuk.
A házasság előtti kalandozás egy dolog, sztem azt még el is szokták fogadni, hellyel-közzel. Csak azután ne legyen semmi kilengés :P De ez messzire vezetne ...

vén betyár 2010.09.02. 14:32:27

@pittscards: Én is /mindig?/ ezt vallottam.
Volt időszak az életemben, amikor a barátaim "belülről" feszegették a házasság ketrecét én meg "kívülről".Sokat vitatkoztunk, egyik sem, egyetlenegy sem fogadta el, hogy végeredményben ugyanazt tesszük, ugyanaz történik, ketten járnak egy kútra.
Jó, én sem vettem, veszem, venném szívesen, ha az én kutamra járnának.De én is felhagytam ezzel a csúnya szokással...D

Szúnyog 2010.09.02. 17:47:19

Itt töröm a fejem, melyik típus lehetek? Azt hiszem többes keverék vagyok.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.02. 18:08:58

@Szúnyog: Mégis melyek keveréke?
Vagy inkább: melyik nem??

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.03. 05:10:04

Arról még nem is beszéltünk, hogy mi nők melyik típust kedveljük leginkább... Persze elég egyértelmű.:D

rozsdafarku 2010.09.03. 07:34:28

@örömlány: Halljuk!Nagyon érdekelne!
Mi az, hogy elég egyértelmű?Ha elfogadjuk, hogy legalább négy nőtípus van, akkor feltételezhető, hogy nem mind ugyanazt kedveli, kedvelné.Vagy mégis?

pittscards 2010.09.03. 08:42:20

@rozsdafarku: Szerintem a nagymenőt és a nagyvadászt kedvelik a nők, esetleg a "buziboszik" a finomlelkűt. A lúzert és a virtuális szexvirtuózt biztos nem. De örömlány szerintem a Békakirályfira gondolt.

rozsdafarku 2010.09.03. 09:12:00

@pittscards: Jaj, de sokan buknak a nagymenőkre!
Sokan esnek áldozatul a nagyvadásznak.
Sokat levadásznak a nők a lúzerek közül is, csak mi, egyszerű, tisztességes szexfüggők nem rúgunk labdába.Még a finomlelkű is előbb talál magának egy másik cizelláltat, mint mi.
Örömlány?

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.03. 09:17:19

@rozsdafarku: Hihihi, én egy szexfüggő Békát szeretnék Királyfivá csókolni.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.03. 09:45:16

@rozsdafarku: De egyébként sajnos jól látod a kérdést, asszem...

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.03. 09:46:34

@örömlány: ... és ha az a ronda béka hajlandó lenne transzformálódni, teljesíteném minden vágyát... :D
süti beállítások módosítása