Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.05.27. 08:58 örömlány

Pornó, prostitúció és szexuális technikák zsákutcái

Néhány gondolat...

Szerintem egy igazi szeretkezés jelen idejű - időtlen, végtelen, spontán, áradó és erőfeszítésmentes, akaraton kívüli történés, utólag technikailag értékelhetetlen, szavakba nem igazán önthető, részletei szinte felidézhetetlenek.

A pornó mindent megmutat, mindent, és a minden lényegében szinte semmi. Ugyanis a lényeges érzéki, intim részletek megjelenítésére képtelen, sőt épp elfedi, megváltoztatja azt, s ezzel valószerűtlenné, életszerűtlenné változtat valamit, ami a létezésünk legvalóságosabb pillanatait adja. És mi ezt a mű és ál szexualitást elhisszük, magunkénak tudjuk; persze lehetséges, hogy vannak olyan (lehet genetikailag ilyen)  beállítottságú emberek, akiknek a valósága eddig terjed, nem tudom.

A prostitúcióról általánosságban ugyanezt sejtem, technikákat, paramétereket kínál, a lényeg nélkül; igyál szőlő nélküli bort, egyél tej nélküli sajtot... Készíts értékelést ezekről, lehet? A lényeget le tudod írni? Pedig van, létezik, létezhet igazi mindegyikből. Igaz, hozzá kell adni a valódi összetevőket, és igaz, az együttlétek esetén ehhez két ember kell. 

A szakleírások, tanácsok is gyakran a technikákról szólnak, s míg az ember ezeket alkalmazni igyekszik, tudatos marad, gondolkodik, számol, és "elfelejt" magára és a másikra figyelni. Magunkra és egymásrafigyelés nélkül pedig megint csak nem megy...

A gond ott van, amikor pornófilmekből vagy épp szakleírásokból tanult technikákat próbálnak alkalmazni a szeretők, üres, a lényegtelen, lélektelen anyagi dolgokra figyelve, és csodálkoznak hogy a várt élmény elmarad, sőt esetleg nem túl jóérzés marad utána... és ez független a kapcsolat tartós, vagy alkalmi jellegétől.

6 komment

Címkék: pornó prostitúció zsákutca


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr622034826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2010.05.27. 11:24:16

Most "véletlenül"? teljesen egyetértek, mintha csak én írtam volna.

gilo 2010.05.27. 14:52:09

A pornóval kapcsolatban én is egyetértek. De ezzel: "utólag technikailag értékelhetetlen, szavakba nem igazán önthető, részletei szinte felidézhetetlenek" nem. Mivel már tettem kísérleteket a felidézésre, leírásra, és ezek nagyon is működőképesek voltak. Nem marad meg minden az ember agyában, de azért épp elég ahhoz, hogy később fel tudja idézni, és tanuljon abból, ami jól sikerült, és abból is, ami kevésbé. Mert lehet fejlődni. Meg lehet tanulni a másik testét, meg a sajátunkat, nem kell mindig a nulláról kezdeni. Ez nem jelent megszokást, de hozzászokást mindenképp. Még akkor is igaz, ha állandó klienseid lesznek. Sőt, attól fognak visszatérni, ha érzik rajtad, hogy tudod, mit szeretnek.

vén betyár 2010.05.27. 15:13:37

@gilo: Köszönöm a kiegészítést!Itt csupa rokonlélek van?Ez is olyan, mintha csak én gondoltam volna.
Megesik, hogy ugyanarról ugyanaz jut eszünkbe, ugyanúgy?Ezek szerint.

tapangász 2010.05.27. 16:53:40

Sok szempontból egyetértek a leírtakkal, bár én már voltam úgy, hogy - legalábbis vége közeli szakaszból - semmit sem tudtam felidézni... Még fizetett partnerrel is.

Az viszont nagyon igaz, ha a elsősorban porno-technikára koncentrál valaki, akkor nem "rezeg" a másikkal, és a végeredmény sokkal kevésbé kellemes.
Ha meg a másikra koncentrál főleg, akkor meg a "folyamatot" élvezem kevésbé.. Szóval mindig valamiféle középút a legjobb, bárkivel.

És igen, visszatérő vendég csak az lesz, aki úgy érzi, hogy akkor és ott egymásnak vagytok az igaziak és mindkettőtöknek kellemes az együttlét. Akkor is, ha tudja, hogy valójában az egész egy illúzió.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.05.27. 22:31:56

@tapangász: Mondd már, mi nem illúzió ebben a világban?
(Szerintem épp a jó szeretkezés nem az...)

@gilo: háát, nem tudom, a felidézhetőséget... vannak helyzetek, amikor azt sem tudja az ember fia vagy lánya, hogy fiú-e, vagy lány...:D
Fejlődni lehet, sőt.
süti beállítások módosítása