Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.05.06. 05:29 örömlány

Növényekből nyert életenergia


Itt szeretnék bemutatni néhány növényi anyagot, amellyel eredményeseb­bé teheti PCE-tréningjét. Ezen anyagok összetételét a biomedicina legújabb mérőeszközei és módszerei segítségével alakítottuk ki és teszteltük. Svami Satyananda, a híres jógi szerint „a kundalini-energia felébresztésének egyik lehetősége a gyógynövényekben rejlik". A gyógynövények használatával

- és nem a drogokról van szó - részlegesen vagy akár teljes egészében is feltámaszthatjuk a kundalini-energiát. Svami Satyananda azonban azt is hozzáteszi, hogy „annak, aki a belső potenciál, az életerő felélesztésére gyógynövényeket használ, ismernie is kell őket". Vannak ugyanis gyógy­növények, amelyek nemcsak kiszélesítik az energiacsatornákat, hanem ki is tudják kapcsolni őket.

Ezeket az egészséges ember számára veszélytelen, életenergiával teli növényeket és esszenciákat voltaképpen csak a különböző gyakorlatokba

- például a PCE-tréningbe vagy a PCE-meditációba - beépítve érdemes alkalmazni. Kizárólag olyan gyakorlatok során fejtenek ki pozitív hatást, amelyek a bennük lévő hatóanyagok kibontakoztatásához szilárd struktúrát nyújtanak. Az így aktivizálódott energia aztán már tudatosan is vezérel­hető.

1979-ben egy délnyugat-afrikai kutatóúton, a mai Namíbiában felkeres­tem az afrikai busmanokat, akik egy ma már szinte teljesen ismeretlen hagyomány alapján gyógyítanak. E gyógyítási rituálé során a busman gyó­gyítók aktivizálják a bennük rejlő num erőt, amelynek székhelye a gyomor­tájék. Énekléssel és intenzív táncmozgással „felhevítik" a numot, és végig­vezetik a gerincoszlop mellett. Amint eléri az agyat, a gyógyító a kiának nevezett transzállapotba kerül, látóvá válik, tudata kitágul, és képessé válik arra, hogy a num erőt másokra átvigye. A látottak lenyűgöztek, különösen az a hasonlóság, ami az indiai kundalini és a num között mutatkozott: egymástól teljesen függetlenül mind a két kultúra ugyanazt a tapasztalatot örökítette tovább az életenergiáról. A gyógyításhoz a busmanok is gyakran használnak növényi szubsztanciákat, amelyek állításuk szerint numot, azaz életenergiát tartalmaznak. A növényeket összezúzzák, majd olajos anyaggal keverik össze, s az ekképpen nyert kenőcsöt üres teknősbéka-páncélba vagy egy hosszúkás faedénybe teszik. A gyógyítók meggyújtanak egy darab fát, s amikor izzani kezd, belenyomják a kenőcsbe. A keletkezett s a busmanok állítása szerint numot tartalmazó gőzzel kell aztán a betegek­nek inhalálni. Az energia aktivizálásának ez a módszere éveken át foglal­koztatott.

Vezetésem alatt a Hatóanyag-elemző Intézet az élsportolók ellátása so­rán kísérletezni kezdett egyszerű esszenciális olajokkal, kivonatokkal, vala­mint desztillált anyagokkal, amelyek ugyancsak képesek az életenergiát ak­tivizálni. A biofeedback-mérések, mindenekelőtt pedig az agyi potenciál és a pszichogén agyi elektromos mező mérésének segítségével sikerült olyan anyagokat találnunk, amelyek egyrészt aktivizálják az energiát, másrészt viszont meg is tudják szüntetni az energiatöbbletet. A sportolóknál alkal­mazva rendkívül hatékonyaknak bizonyultak ezek az anyagok, anélkül hogy túlságosan megterhelték volna őket. Belégzésükkel befolyásolható az agy (a limbikus rendszer,), ekképpen a sportolók akkor is csúcs­teljesítményt érhetnek el, ha nincsenek tele energiával. Versenyeken, szigorú ellenőrzés mellett, nagyszerű rekordokat tudtak felállítani.

A busmanok titkos hatóanyagait alapul véve afroditikus anyagokat kísér­leteztünk ki, valamint olyanokat, amelyek a belső energiákat előkészítik a mélymeditációra. Hogy ön a PCE-meditációs gyakorlatok során még több életenergiát tudjon aktivizálni, olyan hatóanyagot állítottam össze, amely­nek hatékonyságát intézetünkben ellenőriztük, s amelyet bárki elő tud állí­tani, ráadásul használata teljesen veszélytelen.

Az Életerő nevű hatóanyag minden hozzávalója beszerezhető bármely nagy reformboltban vagy illóolajokat árusító drogériákban. Mind ez idáig semmiféle ellenjavallatról nincs tudomásom, de a biztonság kedvéért ter­hes nők lehetőleg ne használják, betegek vagy pszichésen labilis egyének pedig kérjenek előbb tanácsot az orvosuktól.

Életerő - az energiát adó hatóanyag

Hozzávalók

3 csepp bazsalikomolaj

7 csepp rozmaringolaj

2 csepp borsfűolaj

2 csepp petrezselyemmag-olaj

4 csepp kardamomolaj

3 csepp gyömbérolaj

1 csepp canangaolaj

5 csepp szantálfaolaj

3 csepp pacsuliolaj

2 csepp rózsamuskátli-olaj

1 csepp szegfűolaj

4 csepp feketebors-olaj

Elkészítés

A hozzávalókat keverje össze 10 cm3 96%-os alkohollal (gyógyszertárban kapható), adjon hozzá 5 cm3 desztillált vizet, és jól rázza össze. A víztől enyhén opálos színű lesz a keverék. Az így elkészített Életerő hatóanyagból 5-7 cm3-t párologtatókészülékben vagy gőzölögtetőben egy maximum 40 négyzetméteres, zárt helyiségben párologtasson el. Nagyobb helyiségben értelemszerűen több hatóanyagot használjon. Az Életerő hatóanyag kb. 30 perc múlva fejti ki teljes hatását.

Hatás

Serkenti az agyműködést, élénkíti az EEG-t és a vérkeringést, eufórikus álla­potot idéz elő.

Előfordul, hogy az embernek nem is annyira energiára van szüksége, mint inkább ellazulásra. Ideges embereknél méréseink erős izomfeszültséget s ennek következtében energetikai blokádokat mutattak ki. Ilyen esetben többnyire már az is segített, ha elmagyaráztuk az illetőnek, miként tudja feloldani ezeket a blokádokat például PCE-tréninggel, amit a Relax nevű hatóanyaggal lehet még eredményesebbé tenni.

Relax - a tökéletes ellazulás

Hozzávalók

8 csepp gyömbérolaj

3 csepp bazsalikomolaj

2 csepp muskotályzsálya-olaj

4 csepp édesköményolaj

1 csepp immortellaolaj

3 csepp szantálfaolaj

3 csepp cédrusfaolaj

1 csepp canangaolaj

2 csepp ilang-ilang-olaj

1 csepp benzoe

1 csepp babérolaj

6 csepp rózsamuskátli-olaj

2 csepp izsópolaj

4 csepp citromfűolaj

Elkészítés

A hozzávalókat keverje össze 10 cm3 96%-os alkohollal, és adjon hozzá

5 cm3 desztillált vizet, majd rázza jól össze. Az így nyert Relax hatóanyag­ból 4-6 cm3-t párologtatókészülékben vagy gőzölögtetőben, zárt, 40 négy­zetméternél nem nagyobb helyiségben párologtasson el. Nagyobb helyi­ségben értelemszerűen több hatóanyagot kell elpárologtatni. A Relax hatóanyag kb. 15 perces belégzés után fejti ki teljesen a hatását.

Hatás

Feszültségoldó, nyugtató, kiegyensúlyozó, enyhe vérkeringés-serkentő és antidepresszív.

Természetesen e recept hatását is többször teszteltük direkt biofeedback-kontrollal, s a vizsgálatok során kiderült, hogy a Relax közömbösíteni tudja az Életerő hatóanyagát. Mindkét anyagot ajánlatos legalább négy héttel a felhasználás előtt elkészíteni és pihentetni, így erőteljesebben tudja kifej­teni hatását. Ügyeljen rá, hogy csak tiszta, 100%-os illóolajokat használ­jon. A Relax és az Életerő (Power) hatóanyagokat intézetünkben is megren­delheti.

 

(Gerhard H. Eggetsberger: Csúcsformában, mindig, mindenhol)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr571978116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld Zoli · http://servian.hu 2010.05.14. 14:59:25

nekem ez a recept leginkább a bioüzemanyag összetételére hasonlít :)
klimaklub.hu
süti beállítások módosítása