Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

örömlány

Örömlány, mert az összetett szó mindkét tagja szépet, kívánatost jelent. Blog szépségről, örömről, bánatról, szeretetről - az életről. Mert mindannyian kurvák (is) vagyunk. Okok, kérdések, történetek.

Utolsó kommentek

  • biztosbizonytalan: @Szúnyog: Mi van Veled mostanában? :) (2020.10.23. 08:48) Az élmény másik oldala
  • biztosbizonytalan: @Gloria Mundi: és válasz tőlük azóta sincs ... (2020.10.23. 08:41) Blogot írtunk 2.
  • Szúnyog: @örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is. Ma is eszembe jutott az a ház. (2018.07.18. 21:18) Rossz élmény
  • örömlány: @Szúnyog: Még emlékszik? :) <3 (2018.03.20. 09:37) Rossz élmény
  • Szúnyog: Nekem ennél sokkal szebb élményem volt egy pilisi faházban. (2017.07.11. 02:05) Rossz élmény
  • Utolsó 20

Látogatók

2010.04.18. 08:17 örömlány

Gyakorlatok a PC-izom erősítésére

A gyakorlat elvégzéséhez üljön párnára vagy székre vagy pedig a sarkára, gerincét tartsa egyenesen. Lazítsa el a derekát, a vállát, a tarkóját, a karját, a nya­kát és a fejét, amennyire csak tudja. Kissé hajtsa előre a fejét, és hunyja be a szemét.

Három másodpercig feszítse meg a PC-izmát. Ez úgy történik, hogy a vég­bélnyílás körüli záróizmokat összehúzza. Amennyiben helyesen járt el, olyan érzése lesz, mintha az egész medence tájéka felfelé húzódna. Köz­ben lassan, nyugodtan lélegezzen be. Ha a három másodpercet túl hosszú­nak találja - túl gyenge a PC-izma! -, akkor kezdje egy vagy két másod­perccel. Kilégzéskor teljesen lazítsa el az izmát.

Végezze ezt a gyakorlatot kezdetben tízszer egymás után, de 10 percnél nem hosszabb ideig. Körülbelül egy hét múlva növelje az összehúzás, azaz az izom megfeszítésének időtartamát, míg gondolatban 10-ig számol, majd lazítsa el az izmát ugyanolyan hosszan, mint amennyi ideig megfeszítette. Ne feledkezzen meg a lazításról: tudatosan lazítsa el a PC-izmot, mert ez éppoly fontos, mint a megfeszítés.

Tehát: megfeszíteni, 10-ig számolni, aztán ugyanannyi ideig ellazítani, s ezt öt percen keresztül ismételni.

 

Ez után az öt perc után tartson egy perc szünetet, majd próbálja meg tíz­szer egymás után gyorsan összehúzni-ellazítani az izmát. Közben talán nem is lesz egészen tudatában annak, hogy éppen megfeszíti-e vagy elernyeszti, ám rövid gyakorlás után a testtudat a PC-izom tevékenységét is felfogja.

Ismételje meg a gyakorlat első felét: tízszer megfeszíti, úgy, hogy közben 10-ig számol, s valamennyi összehúzás után mindig teljesen ellazítja. Mind­ezt 5 percen keresztül végzi, majd egy perc szünetet tart, s aztán 10 gyors kontrakció következik. Ezután végezze el még egyszer az egész gyakorla­tot! Ne essen kétségbe, ha kezdetben nem sikerülne tökéletesen elvégezni, kitartása napról napra nagyobb lesz, izma pedig erősebb. Néhány férfi eny­he húzást érez majd medencetájon, ami csupán annyit jelent, hogy a PC-izom reagál.

Ha már egy ideje gyakorol, figyelje meg, jelentkezik-e enyhe bizsergés vagy húzó érzés, esetleg enyhe áramütéshez hasonló érzés a gerincoszlop­ban, mindenekelőtt pedig homloktájon, a két szem között. Ha a gyakorlat során érzi, hogy az energia felfelé áramlik (egészen a fejig), akkor mind a hét mirigyközpont - amit az indiaiak csakrának neveznek - szabad, nincs blokkolva. Ha azonban semmit nem érez a gyakorlatok végzése közben, akkor valahol elzáródásnak kell lenni, ami a rúnagyakorlatokkal és a PCE-tréninggel könnyedén felszámolható.

Gyakoroljon legalább egy héten keresztül naponta kétszer 15-15 percet, de csodát ettől még ne várjon, hiszen időbe kerül, míg a PC-izom megerő­södik, és újra feszes lesz.

Igyekezzen úgy végezni a gyakorlatokat, hogy közben ne feszítse meg a far-, a comb- és a hasizmát. Kizárólag a PC-izmot szabad megfeszíteni. Egy, de legkésőbb két-három hét elteltével már olyan gyakorlottá válik, hogy napi 300 kontrakciót is könnyedén el tud végezni.

Ne feledje, hogy a PC-izom-tréningnél is jobb lassan kezdeni és fokoza­tosan növelni az intenzitást, így elkerülheti az izomlázat. Amennyiben mégis bekövetkezne, hagyjon ki egy-két napot, hogy az izom magához tér­jen, s e rövid pihenő után fogjon újra hozzá. Napi 300 kontrakciót ajánla­tos elvégezni, éspedig alkalmanként 100-at. Később már elég, ha a napi PCE-gyakorlattal együtt végzi a kontrakciót vagy akkor, amikor éppen eszé­be jut. Előnyös ezt az alapgyakorlatot olyan foglalatosság közben végezni, amely nem követel állandó figyelmet (például irodai munka), s ilyenkor már számolni sem szükséges. A rendszeres PCE-tréning a PC-izmot jó álla­potban tartja. Természetesen nem árt időnként gyakorolgatni, mert jót tesz az egészségének, és szexuális energiáját növeli.

Legjobb, ha kezdetben a trénigtervhez tartja magát, s ha az erősítő gyakorlatok segítségével megfelelően kidolgozta PC-izmát, felvehe­ti a PCE-tréningbe a hetedik, azaz az életerő-gyakorlatot. (folyt. köv.)

Forrás: Gerhard H. Eggetsberger

 Ha szívesen játszol, kattints az alábbi képre:

Click Now!

Szólj hozzá!

Címkék: szexuális erősítés pc izom energia növelés


A bejegyzés trackback címe:

https://oromlany.blog.hu/api/trackback/id/tr91930840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása